Transzgenerációs epigenetikus kineziológiai tanácsadó blogja...

Transzegenerációs epigenetikus kineziológiai tanácsadó
Ha kérdésed van : tamasii.timea@gmail.com


2011. október 10., hétfő

Genetikai örökítő anyagunkhoz, a DNS-hez kapcsolódó metilcsoportok meghatározott mintázatot alkotnak. A Metilációs mintázat minden embernél az évek során környezeti hatásokra változik.
A változások módja egy családon belül azonos, azaz öröklődik. Ez azt jelenti, hogy a genetikai anyag nem változik, de a gének működése igen, a gének emlékeznek, a szerzett betegségek is átörökíthetőek az utódokra. Az epigenetika, az öröklődő változások tudománya választ adhat jó néhány olyan kérdésre, amelyre eddig csak elméleti válaszok léteztek.
Magyarázatot kapunk arra is, miként lehet egy családban hajlam egy adott típusú betegségre anélkül, hogy egyértelmű nyoma lenne a DNS-ben.
Kineziológiai módszerekkel eredményesen kezelhetők ezek a jellegzetes problémák. Speciális kineziológiai technikákkal feltérképezhető, hogy melyik generációnkban blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a gének, amelyek a mi életünkben a problémát okozzák. A kezelések során komoly eredményt érhetünk el táplálkozási szokásaink azonosításával (metabolikus folyamatok), valamint lelki traumáink, letapadt, leragadt érzelmeink felderítésével és korrekciójával. Megváltozott emberi kapcsolatok, fogyás, kiegyensúlyozott életvitel a legbiztosabb jelei a változásoknak. Mivel generációs problémával dolgozunk, így a kezelések pozitív hatása kliensünk családjában is érvényesül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése