Transzgenerációs epigenetikus kineziológiai tanácsadó blogja...

Transzegenerációs epigenetikus kineziológiai tanácsadó
Ha kérdésed van : tamasii.timea@gmail.com


2011. október 12., szerda

Az egész élet döntés...

Te döntesz...minden egyes igazsággal amit magadévá teszel , minden egyes gondolattal, ami az elmédben megszületik minden érzelemmel, amit kifejezel, minden tapasztalattal,amit létrehozol...eldöntöd, hogy ki vagy, és ki akarsz lenni.....
Amikor valami változás történik az életedben, az mindig azért van, mert valami nem működött az életedben és Te meg akartad változtatni.Te talán nem így gondolod - talán nem voltál tudatában annak, hogy így tettél, de így volt. Te akartad és azok akik társteremtőddé szegődtek.Lehet , hogy úgy gondolod, ami változás zajlik éppen az életedben annak bekövetkeztét egyáltalán nem akartad. Ez az egész az akaratod ellenére történt...Talán tényleg nem kívántad, hogy ez a változás bekövetkezzen, egy bizonyos szinten azonban tudtad, hogy bekövetkezhet, sőt esélyes, hogy bekövetkezik. Ez nagy tudás volt, benne a szívedben.
A tudásod az, ami a legerősebb energiákat generálja, az óhaj felett.
Valaki egyszer azt mondta : " amit tudsz az úgy van"
De mit mondasz magadnak akkor, ha mindent megtettél, a dolog azonban mégsem sikerül?
Mindig emlékeztetned kell magad arra, hogy a teremtés három szintjén teremtesz :
a tudatalatti szinten, a tudatos szinten és a tudat feletti szinten. A tudat feletti szint az ahol kapcsolódsz más lelkekkel.
Vagyis a valóság amit megtapasztalsz, amit megteremtettél nem olyasvalami amit egyedül Te hoztál létre. Az igazság az, hogy másokkal együtt teremtetted. Az összes többi szereplő aki részt vesz életed játékában, veled együtt teremtette. Úgy teremtettétek meg , hogy mindnyájatok életfeladatát szolgálja.
Ha pedig tudod, hogy minden változás a Te érdekedet szolgálja, akkor bele is nyugodhatsz mindenbe ami történik. És amikor mindenbe belenyugszol, ami történik, a világegyetemmel kialakított egyensúly és harmónia olyan energiamezejét hozod létre, hogy a vonzás törvénye még több egyensúlyt és harmóniát visz az életedbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése